Informatie

KNIKARMSCHERMEN
Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen de meeste modellen nagenoeg horizontaal afgesteld worden. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft. In hoofdlijnen zijn er 2 systemen verkrijgbaar, nl;

2-buis schermen met een maximale breedte van ca. 550 cm.

Deze schermen hebben 2 bevestigingspunten (aan beide zijconsolen). Extra stabiliteit is mogelijk met behulp van speciaal beschikbare verlengde kapsteunen en stalen muurstrips.

3-buis schermen tot iedere gewenste breedte.

Deze schermen kunnen worden voorzien van meerdere montagesteunen en – afhankelijk van breedte en uitval – meerdere knikarmen.

UITVALSCHERMEN
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schep vooral binnen een aangenaam klimaat.In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

MARKIEZEN
Markiezen zijn er in vele modellen. In de meeste gevallen zal het zogenaamde "standaard model" voldoen.
Als echter in verband met de doorloophoogte een standaard markies bestaande uit 5 of 6 slagen niet mogelijk is, dan kan men het zogenaamde pet- of voorsprong model kiezen.
Deze modellen markiezen zijn bij uitstek geschikt voor terrassen en etalages waar een doorloophoogte van 2.10 meter gevrijwaard moet blijven.

Markiezen zijn een nostalgische zonwering die uw woning een stijlvolle maar vooral sfeervolle aanblik geeft, ook als de zon het laat afweten.

Naast de uitstraling biedt ook dit type zonwering een zeer goede zonwerende functie, want door de gesloten zijkanten houden markiezen ook zij-invallende zon tegen.
Mede door de grote verscheidenheid aan doekkleuren zijn er voor iedere locatie passende markiezen te vinden.

Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert.

Een markies is echter veelal niet duurder dan een goed oprolbaar uitvalscherm van dezelfde kwaliteit en afmeting. De moderne markiezen kunnen zonder enig probleem buiten "overwinteren", want het veelal in hout of aluminium uitgevoerde frame, de houten of aluminium kap en het synthetische doek zijn volledig bestand tegen onze winters. 

ROLLUIKEN

Rolluiken geven u onder andere:

Meer wooncomfort
Meer privacy
Minder energieverlies
Inbraakwerend
Geluidsisolerend

Rolluiken weren zon, licht, warmte, kou, geluid,
inkijk, insecten en inbrekers. Bovendien kan een
rolluik vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Met een rolluik regelt u eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Het Heroal rolluik voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en biedt u de garantie op een lange levensduur