Produkten

Wij kunnen vele produkten leveren. Om u klein idee te geven welke produkten wij kunnen leveren vind u hieronder een overzicht van welke fabrikanten wij in ons assortiment hebben. Ook kunt u hier onze foto gallery bekijken.

In de kolom links vind u onze nieuwste aanbieding, vergeet hier dus zeker niet te kijken!

Harol

Perfect in zonweringen, rolluiken en sectionale poorten. Het is het devies van Harol, een familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden opgericht werd. De kleine schrijnwerkerij groeide uit tot Europa’s meest toonaangevende rolluik- en zonwering- en poortenfabrikant. En exporteert producten en onderdelen ver buiten de landsgrenzen, onder meer naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Zweden, Koeweit, ...

Zo'n 350 medewerkers zorgen dagelijks voor de productie van de meest vernieuwende producten. En dankzij het uitgebreide Dealernetwerk bent u altijd zeker van een snelle levering én een professionele plaatsing. Het is dan ook geen toeval dat Harol het prestigieuze ISO 9001-certificaat kreeg.

Website Harol

Mado

MADO® Nederland B.V. heeft sinds de start van haar activiteiten in 1968 altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en acceptatie van zonwering in Nederland. Dikwijls wordt aan de naam MADO® het begrip kwaliteit gekoppeld. Dit heeft alles te maken met het niet aflatende streven naar het gebruik van nieuwe technische mogelijkheden en het voortdurend zoeken naar probleemoplossingen. Bovendien wordt een permanente kwaliteitszorg hoog in het vaandel gedragen. Als gevolg van deze houding heeft MADO® Nederland reeds vele patenten en octrooien op haar naam staan en gaat de ontwikkeling van nieuwe zonweringproducten onverminderd voort. 
Klantgerichte, technische innovatie, gekoppeld aan een compromisloos streven naar kwaliteitsproducten, wordt door alle medewerkers in alle geledingen van het bedrijf nagestreefd. ISO-certificatie en een aantal TNO-productlabels zijn dan ook bijna als  vanzelfsprekend te noemen.

Website Mado

Somfy

Wij zijn een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting. Het Somfy hoofdkantoor is gevestigd te Cluses in de Franse Alpen. Wereldwijd zijn ongeveer 4000 mensen werkzaam voor de onderneming. Vanuit de dochtervestiging te Hoofddorp werken dagelijks ca. 50 medewerkers aan de marketing, verkoop en technische ondersteuning voor de Nederlandse markt.

Website Somfy

Verosol

Verosol is een wereldwijde leverancier van kwalitatief hoogwaardige binnenzonwering.
Verosol levert duurzame, trendvaste design producten op maat.

Website Verosol

Luxaflex


Meer dan 50 jaar na de oprichting zet Luxaflex® de traditie nog altijd voort om de beste, nieuwste en interessantste producten voor raambekleding in heel de wereld op de markt te brengen. De eerste horizontale jaloezieën van Luxaflex® werden in 1951 gelanceerd, gevolgd door een eindeloze reeks innovatieve en trendy producten.

Website Luxaflex